投票標題: 【交流】 女仔最頂唔順男仔有咩野?  多選 : 最多可選 26 項 [參與投票的會員]
1.光頭
2.臭狐
3.光管腳
4.心口有毛
5.唔沖涼3日以上
6.髮型好娘
7.口臭
8.唔刷牙
9.無錢
10.花心
11.太有錢
12.唔夠高,低過170cm
13.講野有口音
14.瘦過女仔好多
15.太肥
16.腳短
17.經常帶住condom
18.一日一四仔
19.食肉唔食茶
20.口花花
21.無良心
22.煩
23.自戀狂,覺得自己好有型
24.充大頭鬼,明明無扮有
25.無禮貌
26.留風水甲
27.男仔睇結果
對不起,您無權投票。

打印 | 推薦 | 訂閱 | 收藏 | 分享至 FACEBOOK
標題: 【交流】 女仔最頂唔順男仔有咩野?
HERMIT
侯爵  離線
百萬富翁 處女座
UID 59792

威望 376

積分 1072

金幣 17098

存款 10339753

主題 823

回覆 975

宣傳點 328

點擊打開/關閉HERMIT的資料

女仔最頂唔順男仔有咩野?
女仔最頂唔順男仔身上有咩野

本帖最近評分記錄
矇查查 2011-1-28 08:43金幣+80 (精品文章) 你的作品非常好,請再接再厲!
矇查查 2011-1-28 08:43積分+1 (精品文章) 你的作品非常好,請再接再厲!
矇查查 2011-1-28 08:43威望+1 (精品文章) 你的作品非常好,請再接再厲!
  頂部
viennajoe
太平紳士  離線
vien vien
太平紳士 榮譽會員 (威望到達500) 宣傳大使 (宣傳點到達500) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 發帖王 千萬富翁 億萬富豪 貢獻大獎 (積分到達10000) 已婚勳章 雙子座
UID 158000

威望 1259

積分 10627

金幣 222856370

存款 529254633660952320

主題 8118

回覆 40086

宣傳點 556

點擊打開/關閉viennajoe的資料

臭狐 ~ 好難忍受,又唔好意思喺佢面前掩住個鼻。
花心 ~ 對住花心嘅人,好辛苦!唔知佢邊句真邊句假。
無良心 ~ 佢如果係無良心,呢種人唔識都罷。
充大頭鬼,明明無扮有 ~ 最黑人憎,明明係無點解要充,咁唔誠實!   
留風水甲 ~ 最怕男仔留長指甲,好恐怖。

頂部
紅豆女
太平紳士  離線
傻豆
[傻豆]
太平紳士 至尊榮譽會員 (威望到達5000) 宣傳大使 (宣傳點到達500) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 千萬富翁 億萬富豪 貢獻大獎 (積分到達5000) 水瓶座
UID 615

威望 7666

積分 6223

金幣 100000004702446

存款 3882526649

主題 3540

回覆 23122

宣傳點 6323

點擊打開/關閉紅豆女的資料

臭弧,花心,無良心,唔夠高,低過170cm,有口音

頂部
HERMIT
侯爵  離線
百萬富翁 處女座
UID 59792

威望 376

積分 1072

金幣 17098

存款 10339753

主題 823

回覆 975

宣傳點 328

點擊打開/關閉HERMIT的資料

我都覺得臭弧好難頂
花心就更加要拎去打把喇

頂部
ㄨ停屍間°▋
小鎮居民  離線

UID 199542

威望 0

積分 2

金幣 434

存款 0

主題 2

回覆 43

宣傳點 0

點擊打開/關閉ㄨ停屍間°▋的資料

咩叫睇結果牙><

頂部
kathy_pig
太平紳士  離線
【傻之一族】
傻豬
太平紳士 至尊榮譽會員 (威望到達5000) 資深宣傳大使 (宣傳點到達5000) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 千萬富翁 貢獻大獎 (積分到達3000) 巨蟹座
UID 716

威望 17293

積分 4671

金幣 1663873

存款 16200267

主題 2516

回覆 23912

宣傳點 16036

點擊打開/關閉kathy_pig的資料

QUOTE:
原帖由 ㄨ停屍間°▋ 於 2009-7-12 19:19 發表
咩叫睇結果牙>

即係呢條問題可能係問女仔既~
因為係要投票左先可以睇結果~
咁為左方便一d男會員或者其他人...
可以俾佢地揀呢個跟住就可以睇到結果啦~

頂部
lovingvenus
小鎮警長  離線
~ L V ~
小鎮警長 宣傳大使 (宣傳點到達500) 最佳員工獎 傑出管理人員 傑出會員 彩票幸運星 每月之星(每月在線時間最高之前10名) 本月傑出版主 活躍會員(每月發帖量最高之前10名) 資深版主 熱心版主 好市民大獎 短片之皇 貼圖兵團 美容大王 寵物專員 著數情報員 特約記者 旅遊大使 傑出厨神  靈異探險隊 小鎮醫師 足球專員 籃球專員 車迷會 食店推廣專員 時尚型人 飾品達人 搞笑兵團 吹水王 發帖王 千萬富翁 億萬富豪 壹級榮譽會員 (威望到達10000) 貢獻大獎 (積分到達10000) 天蠍座
UID 1117

威望 17626

積分 23443

金幣 304311746

存款 1767120568679

主題 20120

回覆 25225

宣傳點 11102

點擊打開/關閉lovingvenus的資料

我都首選...臭狐
真難頂呢~~~

~ 如上述轉貼資訊有觸犯閣下版權,請告知即當刪除 ~
  頂部
凶獸武神
太平紳士  離線
六號仔
太平紳士 尊貴榮譽會員 (威望到達2000) 宣傳大使 (宣傳點到達500) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 千萬富翁 億萬富豪 貢獻大獎 (積分到達3000) 雙子座
UID 617

威望 4887

積分 3235

金幣 8538476

存款 103742000000

主題 1275

回覆 15801

宣傳點 4163

點擊打開/關閉凶獸武神的資料

原來女仔最頂唔順係。。。
男仔睇結果

BE  LOYAL  TO  YOURSELF!
  頂部
mercury80
小鎮居民  離線

UID 343167

威望 0

積分 3

金幣 0

存款 0

主題 3

回覆 43

宣傳點 0

點擊打開/關閉mercury80的資料

太有錢...唔會有女仔覺得有問題囉...

頂部
win618
良好市民  離線
百萬富翁
UID 358426

威望 12

積分 40

金幣 9824

存款 755703133935

主題 15

回覆 245

宣傳點 5

點擊打開/關閉win618的資料

臭狐...
一定離開十尺 對我來說是陰影

頂部
☆°** 矇矇開心小鎮 **°☆» 矇幻情緣 » 女仔最頂唔順男仔有咩野?