投票標題: 【交流】 以下這七位女生,你會追求那一位做女朋友?  (單選) [參與投票的會員]
1.貌醜,身材較矮,小鳥依人,痴身,節儉,有求必應,精通廚藝。
2.貌中下,身材較矮,健談有見地,成熟,開朗外向,修養好,多朋友。
3.貌普通,中等身材,溫柔,有個性,肯遷就,活潑好動,懂廚藝。
4.貌中上,中等身材,母性強,有個性,成熟大方,冷酷神秘。
5.貌中上,身材較矮,有主見,女強人,辯論強,外向好動,懂廚藝。
6.貌美,身材高佻,吃喝玩樂樣樣精,多朋友,花錢如流水,不懂廚藝。
7.貌極美,身材較矮,聰明,多觀音兵力追,吃喝玩樂樣樣精,有點粗鄙。
8.女生看結果。
對不起,您無權投票。

打印 | 推薦 | 訂閱 | 收藏 | 分享至 FACEBOOK
標題: 【交流】 以下這七位女生,你會追求那一位做女朋友?
HERMIT
侯爵  離線
百萬富翁 處女座
UID 59792

威望 312

積分 1072

金幣 13898

存款 10339753

主題 823

回覆 975

宣傳點 264

點擊打開/關閉HERMIT的資料

以下這七位女生,你會追求那一位做女朋友?
如果有幸遇上有以上特質的女生,

你會如何選擇?

原因又是甚麼呢?

請大家留個言,交流一下意見吧!

不要只投票或看結果而不留言,我很想知多一些大家的想法,謝謝!

齊齊推動留言的文化。

本帖最近評分記錄
矇查查 2011-1-28 08:00威望+1 (精品文章) 你的作品非常好,請再接再厲!
矇查查 2011-1-28 08:00積分+1 (精品文章) 你的作品非常好,請再接再厲!
矇查查 2011-1-28 08:00金幣+80 (精品文章) 你的作品非常好,請再接再厲!
  頂部
HERMIT
侯爵  離線
百萬富翁 處女座
UID 59792

威望 312

積分 1072

金幣 13898

存款 10339753

主題 823

回覆 975

宣傳點 264

點擊打開/關閉HERMIT的資料

點解無人回覆架
搞到我都無心機發帖呀
點解呀~~~~~~~~~~

頂部
evan18
太平紳士  離線
你今日八左未呀
愛真的需要勇氣
太平紳士 尊貴榮譽會員 (威望到達2000) 宣傳大使 (宣傳點到達500) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 千萬富翁 億萬富豪 貢獻大獎 (積分到達5000) 獅子座
UID 729

威望 3762

積分 5984

金幣 171612

存款 4537229456561090

主題 2925

回覆 43179

宣傳點 2509

點擊打開/關閉evan18的資料

我投3號....貌普通,中等身材,溫柔,有個性,肯遷就,活潑好動,懂廚藝。

頂部
細貓OvO
太平紳士  離線
寶唄:3
成長!
太平紳士 榮譽會員 (威望到達500) 傑出會員 好市民大獎 貢獻大獎 (積分到達1000) 吹水王 千萬富翁 億萬富豪 天秤座
UID 1016

威望 974

積分 1676

金幣 400063

存款 1425088596

主題 921

回覆 9374

宣傳點 610

點擊打開/關閉細貓OvO的資料

好多人簡3
不過男仔就多數簡d睇得既 又唔好太好睇
身材唔一定火辣辣 不過一定要有
就得人 唔會太痴身
有時有主見 不過大部份時間都聽聽話話
識整野食最好

頂部
jacky7870
良好市民  離線
已婚勳章 獅子座
UID 192285

威望 8

積分 42

金幣 23671

存款 38367

主題 32

回覆 154

宣傳點 2

點擊打開/關閉jacky7870的資料

當然3啦!!!
唔靚又唔醜

頂部
choi227
小鎮居民  離線

UID 26275

威望 0

積分 4

金幣 161

存款 3661

主題 2

回覆 48

宣傳點 0

點擊打開/關閉choi227的資料

6.貌美,身材高佻,吃喝玩樂樣樣精,多朋友,花錢如流水,不懂廚藝。

揀女朋友唔同揀老婆

女朋友只要曾經擁有就好了

本帖最近評分記錄
kathy_pig 2009-7-11 09:12金幣+50 (心思回覆) 有心思的回覆,值得加分獎勵!
  頂部
kathy_pig
太平紳士  離線
【傻之一族】
傻豬
太平紳士 至尊榮譽會員 (威望到達5000) 資深宣傳大使 (宣傳點到達5000) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 千萬富翁 貢獻大獎 (積分到達3000) 巨蟹座
UID 716

威望 16942

積分 4671

金幣 1646323

存款 16200267

主題 2516

回覆 23912

宣傳點 15685

點擊打開/關閉kathy_pig的資料

都冇人俾自己意見既~
有時以上果d真係就最好咩?
感覺唔係最重要咩?

頂部
mak_frankie
騎士  離線
UID 1640

威望 461

積分 317

金幣 7062

存款 883568

主題 2

回覆 875

宣傳點 409

點擊打開/關閉mak_frankie的資料

3.貌普通,中等身材,溫柔,有個性,肯遷就,活潑好動,懂廚藝。

頂部
小夜喵
良好市民  離線
百萬富翁 已婚勳章 天蠍座
UID 196000

威望 11

積分 36

金幣 623

存款 496706

主題 18

回覆 274

宣傳點 0

點擊打開/關閉小夜喵的資料

我係女仔,路過睇答案,不過有dd意見
極同意6樓講既,女朋友姐,唔係老婆,幾帶都靚到天仙下凡啦,我都係,比我簡我會簡個靚既,口花,視錢財如糞土既男仔做我男朋友喇,但如果老公,我寧願佢普普通通,老老實實,仲唔多講野既

本帖最近評分記錄
kathy_pig 2009-7-14 09:42金幣+50 (心思回覆) 有心思的回覆,值得加分獎勵!

喵喵
  頂部
kathy_pig
太平紳士  離線
【傻之一族】
傻豬
太平紳士 至尊榮譽會員 (威望到達5000) 資深宣傳大使 (宣傳點到達5000) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 千萬富翁 貢獻大獎 (積分到達3000) 巨蟹座
UID 716

威望 16942

積分 4671

金幣 1646323

存款 16200267

主題 2516

回覆 23912

宣傳點 15685

點擊打開/關閉kathy_pig的資料

QUOTE:
原帖由 小夜喵 於 2009-7-11 21:31 發表
我係女仔,路過睇答案,不過有dd意見
極同意6樓講既,女朋友姐,唔係老婆,幾帶都靚到天仙下凡啦,我都係,比我簡我會簡個靚既,口花,視錢財如糞土既男仔做我男朋友喇,但如果老公,我寧願佢普普通通,老老 ...

你揀老公要個唔多講野既?
咁樣唔悶咩?

頂部
☆°** 矇矇開心小鎮 **°☆» 矇幻情緣 » 以下這七位女生,你會追求那一位做女朋友?