投票標題: 【討論】 男仔會唔會鍾意處女多d?  (單選) [參與投票的會員]
不會
冇所謂
女仔睇答案
對不起,您無權投票。

打印 | 推薦 | 訂閱 | 收藏 | 分享至 FACEBOOK
標題: 【討論】 男仔會唔會鍾意處女多d?
kathy_pig
太平紳士  離線
【傻之一族】
傻豬
太平紳士 至尊榮譽會員 (威望到達5000) 資深宣傳大使 (宣傳點到達5000) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 千萬富翁 貢獻大獎 (積分到達3000) 巨蟹座
UID 716

威望 17194

積分 4671

金幣 1658923

存款 16200267

主題 2516

回覆 23912

宣傳點 15937

點擊打開/關閉kathy_pig的資料

男仔會唔會鍾意處女多d?
如果眼前有得你揀...
一個未拍拖既女仔同拍過拖既女仔..你會揀邊個呢?
我身邊有人係特意揀未拍過拖既人入手~
佢地目的係想點呢.....

頂部
nam0123
子爵  離線
傻南是也
千萬富翁x 億萬富豪 雙子座
UID 78635

威望 2176

積分 708

金幣 10200012135

存款 10715066653961

主題 380

回覆 704

宣傳點 2075

點擊打開/關閉nam0123的資料

QUOTE:
原帖由 kathy_pig 於 2009-4-9 10:17 發表
如果眼前有得你揀...
一個未拍拖既女仔同拍過拖既女仔..你會揀邊個呢?
我身邊有人係特意揀未拍過拖既人入手~
佢地目的係想點呢.....

我覺得無哂所謂....
你鐘意佢就乜都唔介意嫁NA...
咁樣你簡個處女同唔係處女..你係鐘意佢處女先同佢一齊
唔係鐘意佢個人囉...

頂部
evan18
太平紳士  離線
你今日八左未呀
愛真的需要勇氣
太平紳士 尊貴榮譽會員 (威望到達2000) 宣傳大使 (宣傳點到達500) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 千萬富翁 億萬富豪 貢獻大獎 (積分到達5000) 獅子座
UID 729

威望 3805

積分 5984

金幣 173362

存款 29730656234331088

主題 2925

回覆 43179

宣傳點 2552

點擊打開/關閉evan18的資料

梗係同有經驗個d拍拖啦......

頂部
viennajoe
太平紳士  離線
vien vien
太平紳士 榮譽會員 (威望到達500) 宣傳大使 (宣傳點到達500) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 發帖王 千萬富翁 億萬富豪 貢獻大獎 (積分到達10000) 已婚勳章 雙子座
UID 158000

威望 1259

積分 10627

金幣 222856299

存款 212163357666492256

主題 8118

回覆 40085

宣傳點 556

點擊打開/關閉viennajoe的資料

我估D男仔無乜所謂
鐘意一個人唔應該計較佢係咪處女~
如果係計較,男仔都要自問一下自己係咪處男啦!

頂部
kathy_pig
太平紳士  離線
【傻之一族】
傻豬
太平紳士 至尊榮譽會員 (威望到達5000) 資深宣傳大使 (宣傳點到達5000) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 千萬富翁 貢獻大獎 (積分到達3000) 巨蟹座
UID 716

威望 17194

積分 4671

金幣 1658923

存款 16200267

主題 2516

回覆 23912

宣傳點 15937

QUOTE:
原帖由 nam0123 於 2009-4-9 10:54 發表

我覺得無哂所謂....
你鐘意佢就乜都唔介意嫁NA...
咁樣你簡個處女同唔係處女..你係鐘意佢處女先同佢一齊
唔係鐘意佢個人囉...

但真係有人係會揀會喎......

頂部
kathy_pig
太平紳士  離線
【傻之一族】
傻豬
UID 716

威望 17194

積分 4671

金幣 1658923

存款 16200267

主題 2516

回覆 23912

宣傳點 15937

QUOTE:
原帖由 evan18 於 2009-4-9 10:58 發表
梗係同有經驗個d拍拖啦......

比我都係啦...

頂部
kathy_pig
太平紳士  離線
【傻之一族】
傻豬
UID 716

威望 17194

積分 4671

金幣 1658923

存款 16200267

主題 2516

回覆 23912

宣傳點 15937

QUOTE:
原帖由 viennajoe 於 2009-4-9 11:22 發表
我估D男仔無乜所謂
鐘意一個人唔應該計較佢係咪處女~
如果係計較,男仔都要自問一下自己係咪處男啦!

我就係覺得有人係有所謂我先問下既~
我真係知道有男仔一知個女仔係咩佢就即溝人~
唉.........

頂部
viennajoe
太平紳士  離線
vien vien
太平紳士 榮譽會員 (威望到達500) 宣傳大使 (宣傳點到達500) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 發帖王 千萬富翁 億萬富豪 貢獻大獎 (積分到達10000) 已婚勳章 雙子座
UID 158000

威望 1259

積分 10627

金幣 222856299

存款 212163357666492256

主題 8118

回覆 40085

宣傳點 556

點擊打開/關閉viennajoe的資料

QUOTE:
原帖由 kathy_pig 於 2009-4-9 11:25 發表

我就係覺得有人係有所謂我先問下既~
我真係知道有男仔一知個女仔係咩佢就即溝人~
唉.........

唉!一樣米養百樣人.........
可能佢哋追求完美無暇。

頂部
kathy_pig
太平紳士  離線
【傻之一族】
傻豬
UID 716

威望 17194

積分 4671

金幣 1658923

存款 16200267

主題 2516

回覆 23912

宣傳點 15937

QUOTE:
原帖由 viennajoe 於 2009-4-9 12:08 發表

唉!一樣米養百樣人.........
可能佢哋追求完美無暇。

可能啦...
有d人係貪人地係........
覺得係第一手會吸引d~

頂部
evan18
太平紳士  離線
你今日八左未呀
愛真的需要勇氣
太平紳士 尊貴榮譽會員 (威望到達2000) 宣傳大使 (宣傳點到達500) 傑出會員 彩票幸運星 好市民大獎 吹水王 千萬富翁 億萬富豪 貢獻大獎 (積分到達5000) 獅子座
UID 729

威望 3805

積分 5984

金幣 173362

存款 29730656234331088

主題 2925

回覆 43179

宣傳點 2552

點擊打開/關閉evan18的資料

QUOTE:
原帖由 kathy_pig 於 2009-4-9 15:53 發表

可能啦...
有d人係貪人地係........
覺得係第一手會吸引d~

乜都唔識有乜好呀

頂部
☆°** 矇矇開心小鎮 **°☆» 矇幻情緣 » 男仔會唔會鍾意處女多d?